Bring Maria 'n erfgenaam in die regering?

INHOUDSOPGAWE:

Bring Maria 'n erfgenaam in die regering?
Bring Maria 'n erfgenaam in die regering?
Anonim

Nie te lank daarna nie, vind Mary uit sy is swanger met Darnley se kind. Dit is die erfgenaam waarvan gepraat word in the prophecy, die erfgenaam wat oor 'n vreedsame en verenigde Skotland en Engeland sal heers. … Mary weet daar is geen manier om dit te doen nie - sy moet met Darnley trou.

Met wie het Maria 'n kind in Reign?

Sy het 'n miskraam gehad en het later 'n kort verhouding met Louis Condé aangeknoop totdat hy probeer het om die kroon van haar man af te neem. Toe koning Francis gesterf het, het sy na Skotland teruggekeer en is sedertdien met Lord Darnley getroud. Sy het gou geboorte geskenk aan haar eerste en enigste kind, Prins James.

Het Mary en Francis 'n kind?

Sy het die grootste deel van haar kinderjare in Frankryk deurgebring terwyl Skotland deur regente regeer is, en in 1558 het sy met die Dauphin van Frankryk, Francis, getrou. … Vier jaar later trou sy met haar halfneef Henry Stuart, Lord Darnley, en in Junie 1566 het hulle 'n seun gehad, James.

Eis Maria haar troon in Reign terug?

Nadat sy woord van Lola ontvang het dat daar 'n veilige deurgang na Skotland was, het Mary afskeid geneem van Catherine en ander. Saam met Bash en Narcisse se hulp het Mary na Skotland teruggekeer en kon haar troon terugeis asook Francis se dood wreek deur Munro dood te maak.

Het Mary Queen of Scots 'n erfgenaam?

Mary, Koningin van Skotte, het op meer as een manier bo haar tydgenote uitgetroon. … Na sy dood in 1547, is sy genoemderde in die lyn van opvolging, kwalifiseer om slegs te regeer in die onwaarskynlike geval dat haar broers en susters, Edward VI en Mary I, sterf sonder erfgename.

Aanbeveel: