Waarom word hyderabad en secunderabad tweelingstede genoem?

INHOUDSOPGAWE:

Waarom word hyderabad en secunderabad tweelingstede genoem?
Waarom word hyderabad en secunderabad tweelingstede genoem?
Anonim

uitspraak (hulp·inligting) (Telugu: సికింద్రాబాద్) is die tweelingstad Hyderabad en die twee stede word algemeen tweelingstede genoem. … Vernoem na Sikandar Jah, die derde Nizam van die Asaf Jahi-dinastie, Secunderabad het tot onlangs sy eie munisipaliteit en stadsregering gehad.

Is Hyderabad en Secunderabad tweelingstede?

Hyderabad is die hoofstad van Telangana in Suid-Indië, geleë op die oewer van die Musi-rivier en op die Deccan-plato. Hyderabad en Secunderabad is "tweelingstede" naby Hussain Sagar Lake (ook bekend as Tank Bund in plaaslike spreektaal), maar albei stede het so gegroei dat hulle nou een groot metropool geword het.

Watter stad word tweelingstad van Indië genoem?

Hyderabad-Secunderabad word tweelingstede genoem.

Wat word die tweelingstad Hyderabad genoem?

Secunderabad word dikwels erken as die tweelingstad Hyderabad. Dit is na Sikandar Jah vernoem en lê op 'n afstand van ongeveer 7,7 km vanaf Hyderabad.

Wat verbind die tweelingstede Hyderabad en Secunderabad?

Hussain Sagar Lake is een van die grootste mensgemaakte mere wat geleë is by die samevloeiing van Hyderabad, Secunderabad en Begumpet. Dit is 'n uitgestrekte kunsmatige meer wat voortdurend water hou. Die uniekheid daarvan lê in die feit dat dit die tweelingstede Hyderabad en Secunderabad verbind.

Aanbeveel:

Interessante artikels
Doen die militêre poligraaf?
Lees meer

Doen die militêre poligraaf?

Begrip van Militêre Poligraafprosedures. Die generaal is volgens USA Today nooit aan’n poligraafondersoek onderwerp nie. Maar as 'n reël die Verdedigingsdepartement poligrafeer nie soldate nie. … Die gebruik van die poligraaf deur die weermag word uitgespel in Richtlijn 5210.

Bluf poligraafondersoekers?
Lees meer

Bluf poligraafondersoekers?

Polygraafoperateurs volg gewoonlik die toets op met 'n na-toets-ondervraging. … Sommige poligraafoperateurs bluf elke onderwerp gereeld op hierdie manier , of die kaarte hoegenaamd misleiding aandui of nie. 9. Soos ons gesien het, is dit in jou belang om geen toelatings te maak nie.

Wat is voornemens in babas?
Lees meer

Wat is voornemens in babas?

Nekrotiserende enterokolitis (NEC) is 'n ernstige gastro-intestinale probleem wat meestal premature babas affekteer. Die toestand ontsteek dermweefsel, wat veroorsaak dat dit sterf.’n Gat (perforasie) kan in jou baba se ingewande vorm. Bakterieë kan in die buik (pens) of bloedstroom deur die gat lek.